Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο α1000 : Taste of excellence

Aπό τον Κώστα Καπερώνη
Το 2010 ο Σπύρος Βάθης, o Γιάννης Τζώνης και η Ηλιάνα Ψαλλίδα αποφάσισαν να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο το λάδι α1000 σε μια πολύ ιδιαίτερη και πολυτελή συσκευασία.

Ένα κομψό μπουκάλι με premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η ονομασία του προϊόντος προέρχεται από τον αριθμό 1.000, όπως αναγραφόταν στα αρχαία ελληνικά (, α).

Παράγεται από κορωνέικη ποικιλία η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες στον κόσμο, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα χημικά. Η περιεκτικότητα του καρπού είναι υψηλή και δίνει εκλεκτό λάδι με άριστο άρωμα και εξαιρετική γεύση.

a100 ladi 01
Με ένα χρυσοπράσινο χρώμα, διακριτικό άρωμα και μια ισορροπημένη φρουτώδη γεύση, παρέχει μια μοναδική εμπειρία, ακόμη και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η συγκομιδή των καρπών γίνεται με τα χέρια, μεταφέρονται άμεσα στο ελαιοτριβείο κι ακολουθείται μία διαδικασία ψυχρής έκθλιψης που εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο φυσικών χημικών συστατικών στο ελαιόλαδο.

a100 ladi 02

Η οικογένεια Βάθη παράγει ελαιόλαδο για περισσότερο από 150 χρόνια από αιωνόβια ελαιόδεντρα στη νότια Ελλάδα, πάντα σεβόμενοι τη φύση και τις παραδοσιακές αξίες.

a1000 : ένα Premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ένα πραγματικό ταξίδι των αισθήσεων.

 

Athenstaste Video