Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο K Κappa (Κ)-αλύτερο δεν γίνεται

Από τον Κώστα Καπερώνη


Στα πλαίσια του αφιερώματος στα ελληνικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα το athenstaste βρήκε και σας παρουσιάζει το K/Kappa το πιο ακριβό (σε λιανική τιμή στην αγορά) ελαιόλαδο στον κόσμο!

To K/kappa είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στην Ελλάδα από την οικογένεια Κριαρά.
Πρόκειται για περιορισμένης παραγωγής έξτρα παρθένου ελαιολάδου το marketing του οποίου διαχειρίζεται η εταιρεία Golden Ram Ltd, μια εταιρεία που έχει εξειδίκευση σε luxury και premium προιόντα τροφίμων με έδρα τον Ορωπό.

kappa ladi 02
Το Κ/kappa είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αφιλτράριστο με χαμηλή οξύτητα (0,18) και παράγεται αποκλειστικά με μέθοδο ψυχρής απόσταξης από την διάσημη για την υψηλή ποιότητα της Κορωνέικη ποικιλία, ενώ εμφιαλώνεται και τυποποιείται στο χέρι!

kappa ladi 01
Η συσκευασία K (kappa) Extra Virgin Olive Oil συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο διαγωνισμό συσκευασίας, κατέκτησε και στις τρείς κατηγορίες βραβείο! Χρυσό Αριστείον 2013 στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, Αργυρό Αριστείον 2013 για τον ΠΕΡΙΕΚΤΗ και Αργυρό Αριστείον 2013 για την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

kappa ladi 04


H Golden Ram Ltd δίνει την ευκαιρία μέσω του premium προιόντος της K/Kappa και μιας personalize συσκευασίας να το αποκτήσετε ή να το κάνετε δώρο (προσωπικό ή επαγγελματικό) στο πρόσωπο που αγαπάτε και αγαπάει την μαγειρική και ξέρει να εκτιμάει την ποιότητα του πιο σημαντικού τροφίμου, του λαδιού!

www.facebook.com/kappaextravirginoliveoil

Athenstaste Video